Start

Scylla – Bloggen för dig som älskar trender och livsnjutneri! Här vill jag passa på att skriva om allt som gör mig gott och gör livet roligare. Från resor till shopping och restaurangbesök är mitt motto att det enda som man bör undvika är det som inte gör själen glad.

Målet med denna blogg är att du ska kunna finna goda tips och råd som gör både din vardag och livet lite ljusare och trevligare, från måndag till söndag. När man tänker på hur tid som man ibland lämnar till spillo så bör man tänka på att det finns en hel del tid man kan göra så mycket bättre med. Kvällar och stunder som man kanske spenderar framför TV:n. Då tycker jag att man ska fånga dessa stunder, greppa tag i energin och ge sig ut på ett litet äventyr. Res bort över en helg till något spännande resmål, längre om man har möjligheten.

När man tänker på hur snabbt livet går får man verkligen ta sig i kragen för att hinna med allt som livet har att erbjuda. Från de minsta ting till de största upplevelserna ska man fokusera på att ge sig själv något extra varje dag, där vill jag att ni ska känna att min blogg är som en guide i vardagsvimlet.