Guldsmycken

Guldfynd butiken

Guldfynd är den smyckesbutiken som jag föredrar att köpa mina smycken ifrån. Inte bara till mig själv, det är även den butiken jag vänder mig till när jag ska köpa gåvor. Det finns ett ett fantastiskt stort utbud med smycken i alla kategorier och prisklasser, allt från bröllopsgåvor till examenspresenter. Det märks verkligen att Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken eftersom de inte bara riktar in sig på en målgrupp eller en prisklass utan det är en mångsidig kedja. På Guldfynd finns med andra ord någonting för alla tillfällen, även om det skulle handla om ett litet örhänge till ett tredje hål som man har i örat så skulle det som man söker gå att  finna.

En användarvänlig hemsida och fantastisk personal

Guldfynds hemsida är väldigt lätt att navigera på, så oftast brukar jag kolla in sortimentet online och sen besöka butiken. Webbplatsen är väldigt användarvänlig och är kategoriserat på ett sätt som gör det enkelt och smidigt att finna det som man söker och även få inspiration. Kundservicen är verkligen alltid otrolig – varenda en i personalen tar sig tid att hjälpa med funderingar och rådgivning, oavsett om det handlar om ett par örhängen till mig själv eller en guld ring som gåva till en bästa väninna som fyller jämt. De alla lägger ner tid på alla kunder som besöker butikerna och gör att alla olika behov blir hörda och hjälpta. Fantastiskt kundbemötande, som jag tycker borde lyftas mer!

Kvalitativt utbud

En väldigt bidragande faktor till att jag brukar vända mig till Guldfynd är det kvalitativa utbudet. Inte nog med att det är ett stort sortiment som erbjuds så är de olika smyckena väldigt gedigna och det skapar ett otroligt mervärde. Exempelvis har jag ett armband i guld som jag inte betalade mycket pengar för, som jag ofta får kommentarer just gällande vad prislappen låg på vid köpet.

Lämna ett svar