Guld och gröna skogar

Jag diggar verkligen smycken måste jag säga. Kanske inte dedär smyckena som har fräsiga diamanter och som kostar mer än skjortan om en säger. Men vardagliga smycken med klass snarare.

Jag diggar Guldfynd

När jag och min förlovade oss så köpte vi våra förlovningsringar online på guldfynd.se. Vi hade tagit mått på våra fingrar och gjorde beställningen, helt utan att besöka en affär. Det funkade för oss – kanske inte funkar för dig och de flesta andra för såvitt jag vet så är det vedertagen information att den stora majoriteten faktiskt önskar besöka sin juvelhandlare personligen när de beställer sina förlovningsringar och mes tav allt kanske man vill göra det tillsammans för att få den personliga kopplingen och man kan tycka att just att få bestämma vilka ringar man ska ha är lite romantiskt att få göra på plats med en expert. Vad tycker du? Kommentera och ge oss din synpunkt.

Denna ring finns nu på guldfynd, jag älskar den.

0338384_front_normal

Jag råkade också att just nu finns det en hel del andra trevliga extra priser på guldfynd, de har en sommar rea. Kika in!

sommarfynd_topp_sr17

Just ja, och jag måste påpeka detta för jag skriver ju som ni läsare vet och är bekanta med om en hel shopping och såntdärnt som kostar mpengar. Men jag blir aldrig anlitad och tar aldrig emot pengar eller förmåner från de företag jag bloggar om – det är spontana tips, 100%.

Tack för att du läser.

Lämna ett svar