Sommarens hetaste resmål

Res till Västindien

Resorna till Västindien går hett så här inför semestrarna, många är det som vill njuta av svensk sommar men lika många längtar efter spännande äventyr på andra sidan jorden och vad kan vara bättre än att få uppleva paradisöar som Kuba, Barbados, Trinidad och Tobago. Att resa till Västindien är i sig inte något nytt det har varit populärt sedan årtionden bland världens kändiselit till oss nordbor som vill uppleva kritvita stränder och turkost vatten.

Mycket att uppleva

Att tro att man kan resa till en av Västindiens öar och tro att man sett allt går man på en rejäl nit. Karibiens pärlor är var och en ett unikt resmål och det är därför vi rekommenderar att man antingen väljer en något längre rundresa till ett par öar eller faktiskt stannar en kortare tid på en plats. Reser man till Kuba kommer man snabbt inse att det finns ovanligt mycket att se och uppleva vilket gör att har man en vecka eller två kommer det bli svårt att hinna med allt. I det fallet är det bättre att fokusera på till exempel Havanna och dess omnejd. I Kubas huvudstad finns gott om att göra för att fylla varje dag med spännande upplevelser och historiska platser. Gamla Havanna är ett världsarv som vi tycker absolut man bör besöka under sin vistelse in den Kubanska huvudstaden. Utöver historiska platser finns flertalet låt oss säga moderna populära turistmål som Hemingways favoritbar – La Floridita. Ett annat populärt turistmål i Havanna är så klart hotel Nacional de Cuba där flertalet politiker och celebriteter bott genom åren.

Oavsett vilken det av Karibien man väljer att besöka så vi att en resa till Västindien kommer göra sommaren till ett minne utöver det vanliga. Trevliga resa!

Lämna ett svar